Pagājušās nedēļas aktīvākie balsotāji: Sigulda, Ventspils, Gulbene, Babīte un Olaine!

Pagājušajā nedēļā balsojumā par “Ģimenei draudzīgu pašvaldību” visvairāk balsotāju bijuši no Siguldas, Babītes, Gulbenes, Olaines novadiem un Ventspils pilsētas. Paldies Jums! Aicinām arī citu novadu un pilsētu iedzīvotājus atbalstīt savu novadu vai pilsētu un nobalsot par to kā ģimenei draudzīgāko pašvaldību! 

Laikā no 2017. gada 2. oktobra līdz 31. oktobrim vietnē https://old.vietagimenei.lv/autentifikacija/  ikviens iedzīvotājs var novērtēt vienas, divu vai pat trīs pašvaldību sniegto atbalstu ģimenēm dažādās jomās. Balsot var ne tikai par tām pašvaldībām, kas piedalās konkursā, bet arī par jebkuru citu pašvaldību. Šis balsojums gan netiks ņemts vērā konkursā, bet noderēs pašvaldībām atbalsta pasākumu plānošanā, jo anketā iespējams iesniegt arī ierosinājumus par to, kādu atbalstu ģimenēm no pašvaldības vēlas saņemt. Lai sniegtu vērtējumu, ir nepieciešams reģistrēties ar savu Facebook vai Draugiem profilu vai e-pasta adresi.

Iedzīvotāji, aktīvi balsojot, var palīdzēt sev un savai pašvaldībai tikt pie jauna rotaļu laukuma. To, papildus VARAM balvai, iegūs kāda no tām četrām pašvaldībām, kas tiks atzītas par ģimenei draudzīgākajām, un kuras iedzīvotāju – balsotāju īpatsvars būs lielāks pret kopējo pašvaldības iedzīvotāju skaitu. Pašvaldībai būs tikai jāpiemeklē bērniem drošu un piemērotu vidi rotaļu laukuma ierīkošanai. Rotaļu laukumu dāvinās SIA “Jūrmalas Mežaparki”, kas kā ģimenes uzņēmumus augstu vērtē ģimeniskās vērtības sabiedrībā un savos produktos.

Tāpat katrs, kas sniegs vērtējumu kaut vai par vienu pašvaldību, piedalīsies izlozē, kurā katru nedēļu var laimēt dāvanu karti 50 eiro vērtībā ģimenes izklaidei un citas jaukas balvas. Piemēram, katru nedēļu izlozēs trīs mobilo sakaru operatora  laimīgām ģimenēm Amigo dāvātās mobilo tālruņu uzlādes baterijas un starptautiskās izstādes Baltic Beauty 2017 divas ieejas biļetes (katra 2 cilvēkiem), kas notiks 3.-5. novembrī Rīgā, Ķīpsalas hallē kā arī trīs Rimi dāvanu kartes katru 10 EUR vērtībā.

 

Skip to content