Sirsnīgs paldies pašvaldībām, darba devējiem un uzņēmējiem, kuri ir izvēlējušies būt sociāli aktīvi un sniedz savu atbalstu, lai Latvijā palīdzētu veidot ģimenei draudzīgu sabiedrību!
Ar gandarījumu un prieku esam pasnieguši pateicības balvas “Ģimenēm draudzīgākā pašvaldība”, “Goda darba devējs” un “Latvijas Goda ģimenes apliecība” un vēlreiz suminām visus laureātus!
🏆 Konkursā “Ģimenēm draudzīgākā pašvaldība” šogad uzvarējusi Ropažu novada pašvaldība, savukārt plānošanas reģionos laurus plūc Kuldīgas novada pašvaldība, Ludzas novads, Jēkabpils novads, Siguldas novada pašvaldība un Madonas novads. Programmas papildus nominācijās īpaši vēlreiz suminām: Balvu novada pašvaldība, Saldus novada pašvaldība, Jelgavas novads un Cēsis!
🏆 Pirmo reizi atzinību “Goda darba devējs” ieguva 10 privātā un publiskā sektora pārstāvji, kas ir programmas “Ģimenei draudzīga darbavieta” dalībnieki: Dagmaara, Gjensidige Latvija, Circle K Business Centre, Latvijas valsts meži, Salaspils Siltums, SIA “Reitan Convenience Latvia”, SCHWENK Latvija, SIA “Wunder Latvia”, Lidl Latvija un Trelleborg Wheel Systems Liepaja.
🏆 Septiņās nominācijās godinājām arī programmas “Latvijas Goda ģimenes apliecība” laureātus, kurus par saviem favorītiem tiešsaistes balsojumā izraudzījušies apliecības “Goda Ģimenes apliecība” īpašnieki: Auto elegance (KROWN Zemgale), Rimi Latvija, SIA “H&M Hennes & Mauritz”, Latvijas Leļļu teātris, Latvijas Nacionālais teātris, Mádara Organic Skincare un Rundāles pils/Rundāle Palace.
Veidosim ģimenei draudzīgu sabiedrību kopā!
Skip to content