Latvijas Darba devēju konfederācijas prezidents Andris Bite uzskata, ka darba devējiem dialogā ar saviem darbiniekiem jārod katram uzņēmumam vai organizācijai un tā kolektīvam atbilstošākais risinājums par to, ko nozīmē ģimenei draudzīgs uzņēmums. “Viena recepte visiem neder! LDDK prioritātes ir veicināt darba devēju konkurētspēju un reputāciju, kā arī vesela, kvalificēta un sociāli aizsargāta darbaspēka pieejamību. Tāpēc LDDK ir izstrādājusi apmācību programmas darba devējiem darba un privātās dzīves sekmēšanai uzņēmumos un organizācijās. Uzskatu, ka dalīšanās ar labās prakses piemēriem un ieteikumiem ir viens no veidiem, kā iegūt idejas praktiskiem risinājumiem, lai uzlabotu sava uzņēmuma vai organizācijas darbību un veicinātu darbinieku lojalitāti,” saka Andris Bite.

Konferences laikā būs lektoru uzrunas, paneļdiskusija, grupu darbnīcas un, protams, arī svinīgā ceremonija – pateicības balvu “Goda darba devējs”, “Goda ģimenes apliecība” un “Ģimenēm draudzīgākā pašvaldība 2022” pasniegšana.

Ikvienam konferenci būs iespējams skatīties tiešsaistē SIF un Vietaģimenei Facebook kontā, portālā Tvnet.lv un www.vietagimenei.lv.
Veidosim ģimenei draudzīgu sabiedrību kopā!
Skip to content