Vēl joprojām ir atvērta reģistrēšanās SIF rīkotās konferences “Veidosim ģimenei draudzīgu sabiedrību kopā!” apmeklēšanai klātienē, kas jau 19. aprīlī notiks Mežaparka Lielās estrādes Kokaru zālē.  Reģistrēšanās: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdUUzhDFA763m…/viewform
Tiesībsargs Juris Jansons: “Teju vai katrs būs dzirdējis Rūdolfa Blaumaņa rakstītās “Tālavas taurētāja” rindas: “Mans zelts ir mana tauta, Mans gods ir viņas gods.” Pārceļot dižgara teikto uz tautas mazāko vienību – ģimeni – ir skaidra stipras ģimenes loma stipras tautas pamatā, tā ir mūsu tautas zelts. Paldies gudriem vietvaru un darba vietu vadītājiem, kas to saprot un novērtē, kas palīdz ģimenēm stiprām būt!”
Konferences laikā būs lektoru uzrunas, paneļdiskusija, grupu darbnīcas un, protams, arī svinīgā ceremonija – pateicības balvu “Goda darba devējs”, “Goda ģimenes apliecība” un “Ģimenēm draudzīgākā pašvaldība 2022” pasniegšana.
Ikvienam konferenci būs iespējams skatīties tiešsaistē SIF un Vietaģimenei Facebook kontā, portālā Tvnet.lv un www.vietagimenei.lv.
Veidosim ģimenei draudzīgu sabiedrību kopā!
Skip to content