Labklājības ministre Evika Siliņa atzīst, ka robeža starp darba un ģimenes dzīvi nereti saplūst, tomēr rūpes par darbiniekiem ir ieguldījums, kas ļauj veidot ilgtermiņa darba attiecības. “Sīvās konkurences apstākļos darba devēja attieksme pret darbinieku kā ģimenes cilvēku ir ļoti no svara. Tā ne tikai ietekmē darbinieka vēlmi strādāt un līdz ar to arī ražīgumu, bet laba darba vide ir kļuvusi par standartu, lai uzņēmums vai organizācija būtu konkurētspējīgi. Ja darba devējs rūpējas par to, lai nodrošinātu līdzsvaru starp darbu un privāto dzīvi, un saprot, ka darbiniekam ģimene ir svarīga, darbinieks jūtas novērtēts un motivēts,” norāda ministre.
19. aprīlī notiks SIF rīkotā konference “Veidosim ģimenei draudzīgu sabiedrību kopā!” un svinīgā ceremonija – pateicības balvu “Goda darba devējs”, “Goda ģimenes apliecība” un “Ģimenēm draudzīgākā pašvaldība 2022” pasniegšana.
Ikvienam konferenci būs iespējams skatīties tiešsaistē SIF un Vietaģimenei Facebook kontā, portālā Tvnet.lv un www.vietagimenei.lv.
Lai konferenci apmeklētu klātienē, nepieciešama obligāta reģistrācija, kas atvērta līdz 11. aprīlim (ieskaitot): https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdUUzhDFA763m…/viewform
 Veidosim ģimenei draudzīgu sabiedrību kopā!
Skip to content