Jau kopš 2017. gada tiek rīkots konkurss “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība” un šoreiz tā finālā iekļuvušas 13 pašvaldības!

SIF rīkotā konkursa “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2022” svinīgā apbalvošanas ceremonija notiks 19. aprīlī SIF rīkotās konferences “Veidosim ģimenei draudzīgu sabiedrību kopā!” laikā. Tad viena no pašvaldībām tiks atzīta par ģimenei draudzīgāko valsts mērogā un saņems naudas balvu 30 000 EUR, savukārt katras pašvaldību grupas uzvarētājs – balvu 20 000 EUR.

Konkursa mērķis ir noteikt Latvijas pašvaldības, kas nodrošina lielāko atbalstu, daudzveidīgos un pieejamākos pakalpojumus ģimenēm ar bērniem un ģimeniskas vides nodrošināšanai. Lai aptvertu pēc iespējas plašāku ģimenēm sniegto pakalpojumu klāstu, konkursa vērtēšanas kritēriji ir vairāki – atbalsts ģimenes pieaugumam, izglītības un transporta nodrošināšana, interešu izglītība, ēdināšana, profesionālās ievirzes izglītība, iekļaujošie pakalpojumi ģimenēm, papildu pakalpojumi ģimenēm, publiskā infrastruktūra u.c.

Ikvienam konferenci būs iespējams skatīties tiešsaistē SIF un Vietaģimenei Facebook kontā, portālā Tvnet.lv un www.vietagimenei.lv.

Veidosim ģimenei draudzīgu sabiedrību kopā!

 

Skip to content